Pensiunea Diana

Vila Diana, una dintre cele mai moderne vile din Golful Dubova, este compusă din 2 corpuri de cladire, totalizând un număr de 7 camere duble si 2 camere cu 4 locuri.

Capacitatea de cazare este de 22 de locuri.

Corpul "C1" are la parter un living de 45 m²(dotat cu canapea extensibilă), bucătărie complet utilată si o baie dotată cu masină de spălat.

La etajul 1 corpul dispune de 2 camere duble si o baie :

La mansardă, există un dormitor de 25m² (în care pot fi cazate 4 persoane) si o baie :

Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea având un aranjament si o cromatică specială. Ele dispun de terase exterioare de unde puteti admira întregul peisaj. Fiecare cameră este dotată cu televizor.
În living există loc amenajat pentru servirea mesei de 10 persoane, semineu, sistem audio si instalatii performante de climatizare.

Corpul "C2" este structurat la fel ca si corpul "C1", singura diferentă constând în faptul că la etajul 1 există 3 dormitoare. Dormitorul adăugat are baie proprie.

   

Terasa vilei, situată pe malul Dunării, este generoasă având piscină, un foisor dotat cu grătar si loc de servit masa, balansoar si sezlonguri pentru plajă si relaxare. De aici, seara puteti privi un superb apus de soare.

În fata vilei, pe malul Dunării gasiti un ponton plutitor de unde se poate pescui sau pleca într-o plimbare plăcută cu cele 2 hidrobiciclete.

Aici veti găsi o ambiantă plăcută, iar dotările si serviciile oferite au fost gândite pentru a satisface, pe cât posibil, dorintele dumneavoastră.